Τρόπος Παραγγελίας

Τρόπος Παραγγελίας

Ο τρόπος παραγγελίας στο diakosmo.com είναι εύκολος και απλός.

Για να επιλέξετε το προιόν που επιθυμείτε να αγοράσετε επιλέγεται πρώτα το χρώμα, το μέγεθος, την ποσότητα του προιόντος και στη συνέχεια την επιλογή ”προσθήκη στο καλάθι” που βρίσκεται κάτω από την περιγραφή του κάθε προιόντος.

Εκεί βλέπετε την επιλογή του προιόντος που έχετε κάνει με την αξία του και τυχόν έξοδα μεταφορικών.Αν θέλετε να συνεχίσετε τις αγορές σας επιλέγεται την επιλογή ”πίσω στα προιόντα” και συνεχίζεται την περιήγησή σας στο site ακολουθώντας τη ίδια διαδικασία για τις επόμενες αγορές.Αν δεν επιλέξετε κάποιο άλλο προιόν και θέλετε να προχωρήσετε στην αγορά του προιόντος που είχατε επιλέξει πριν επιλέξετε “πίσω στα προιόντα” κατεβαίνετε στο κάτω μέρος της οθόνης και επιλέγετε την επιλογή “το καλάθι μου”.Εκεί βλέπετε το προιόν ή τα προιόντα που έχετε επιλέξει και το συνολικό τους κόστος.Επιλέγετε την επιλογή “Προς ταμείο”.

Στοιχεία αποστολής/χρέωσης.

Εκεί αν είστε ήδη εγεγραμμένο μέλος βάζετε το e-mail και τον κωδικό σας ή καταχωρείτε τα στοιχεία σας και τις τυχόν σημειώσεις στα αντίστοιχα πεδία σαν ”επισκέπτης”.Aφού καταχωρήσετε όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα επιλέγετε “Συνέχεια”.

Τρόπος πληρωμής/Επιβεβαίωση.

Στο πεδίο αυτό βλέπετε όλα τα προσωπικά σας στοιχεία που έχετε δηλώσει,αν κάποιο στοιχείο είναι λάθος μπορείτε με την επιλογή back να γυρίσετε πίσω στο πεδίο “Στοιχεία αποστολής/χρέωσης και να διορθώσετε τα τυχόν λανθασμένα στοιχεία.

Αφου βεβαιωθείτε ότι όλα τα προσωπικά στοιχεία σας είναι σωστά και αποδεχθείτε τους όρους χρήσης στη συνέχεια επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής.που επιθυμείτε.Οι επιλογές είναι τρεις:

1.Mε αντικαταβολή στην courier μόλις σας παραδώσουν την παραγγελία σας.

2.Με χρέωση της πιστωτικής  ή χρεωστικής κάρτας σας VISA-MASTERCARD-MAESTRO.

Aν η επιλογή σας είναι πληρωμή με πιστωτική κάρτα μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας.Εκεί θα σας ζητηθεί πρώτα να επιλέξετε τον τύπο της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας που επιθυμείτε να γίνει η χρέωση και στη συνέχεια τα στοιχεία της κάρτας,και στη συνέχεια επιλέγετε “πληρωμή”.

Η διαδικασία εξώφλησης μέσω πιστωτικών καρτών πραγματοποιείτε σύμφωνα με τις ασφαλέστερες προδιαγραφές και πρωτόκολλα ασφαλείας(ssl 128 encryption).Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται στο server της τράπεζας με απόλυτη ασφάλεια,εγγυημένη από την τράπεζα. Τα στοιχεία σας είναι ασφαλή δεν αποθηκεύονται και προστατεύονται σύμφωνα με την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων.

EN EL
Μετάβαση στο περιεχόμενο